Moja budućnost! Moj izbor!
  • English
  • Bosanski
  • Türkçe

Juventus fudbal kamp

Juventus fudbal kamp

Datum

Ponedeljak, April 20, 2015 - 07:30 to Subota, April 25, 2015 - 17:45

Podaci o kampu : Po prvi put Juventus škola fudbala dolazi i u Bosnu i Hercegovinu. Djeca ce imati priliku zaigrati svoj omiljeni sport noseci boje ovog kluba na Juventus kampu koji ce trajati od 20.-25. aprila. 

Ovaj kamp nudi kvalitetan program fudbalske obuke za djecu uzrasta od 6-16 godina koji ukljucuje dva treninga dnevno. Svaka grupa od po 12-15 igraca ce imati svog trenera koji dolazi iz Juventus Soccer School iz Italije.
Za svaki uzrast se nude posebni programi treniranja i obuke tako da sva djeca imaju priliku trenirati i uciti zajedno sa svojim vršnjacima. Svaki igrac ce dobiti NIKE/ JUVENTUS opremu. Profesionalno i strucno osoblje Juventus škole fudbala ce djeci pružiti nezaboravno iskustvo uz mnogo zabave koje ce znatno poboljšati njihove fudbalske vještine i atletsku spremnost, ali i nova poznanstva i druženje u toploj, porodicnoj atmosferi.

Treninzi ce se održavati na stadionu Internacionalnog Univerziteta u Sarajevu, u ulici Hrasnicka Cesta br 15, Ilidži,
Sarajevo, koji omogucuje i posjeduje sve elemente potrebne za organizaciju kvalitetnih sportskih događaja. Tokom popunjavanja formulara djeca imaju priliku da izaberu da li ce dolaziti na treninge u jutarnjem terminu ili u poslijepodnevnom terminu.

Cilj Juventus škole fudbala je jasan: „Formirati najbolju školu fudbala na svijetu“. Od 2004. godine pa sve do danas više od 100. 000 djece širom svijeta i više od 2000 trenera su prošli obuku koju nude ove škole. Zaigrajte i Vi sa nama fudbal i postanite dio ove velike Juventus porodice. 

Za više informacija:
Birr Group d.o.o.
tel: +387 33 922 250
fax: +387 33 922 750
www.jssbosnia.com
www.birrgroup.ba

  • English
  • Bosanski
  • Türkçe
Juventus fudbal kamp