Moja budućnost! Moj izbor!
  • English
  • Bosanski
  • Türkçe

Ljetna škola inovatorstva GeekFEST 2014

Ljetna škola inovatorstva GeekFEST 2014

Datum

Ponedeljak, Avgust 25, 2014 - 10:00 to Petak, Avgust 29, 2014 - 17:00

Internacionalni univerzitet u Sarajevu (IUS) organizira drugu po redu Ljetnu školu inovatorstva ‘’GeekFEST 2014’’ koja će se održati od 25. do 29. augusta 2014. godine. U sklopu ove Škole, bit će pružena prilika svim srednjoškolcima koji su željni znanja, a uz to su odlični učenici, entuzijasti i zaljubljenici u napredne tehnologije, ‘’GeekFEST2014’’ da pohađaju besplatne petodnevne kurseve iz oblasti kompjuterskih nauka (programiranje mobilnih aplikacija) na engleskom jeziku. Škola je idealna prilika za mlade ljude koji žele da naprave sljedeću hit mobilnu aplikaciju, a uz sve to se i dobro zabave!

‘’GeekFEST2014’’ škola je fokusirana na laboratorijski rad i okuplja srednjoškolce završnih razreda (treći i četvrti) iz cijele Bosne i Hercegovine. U okviru programiranja mobilnih aplikacija, učesnicima će biti predstavljene osnove modernog softverskog inžinjeringa. Zbog činjenice da je praktičan rad osnova ove Ljetne škole, svi učesnici će razvijati svoj projekat koji će predstaviti zadnji dan škole. Osim uvoda u svijet tehnologije, učesnici će dobiti cjelokupni nastavni material. Nakon završene Škole, učesnici će dobiti IUS certifikat o pohađanju Ljetne škole inovatorstva.

Aplikaciju za učešće na Ljetnjoj školi inovatorstva, možete popuniti na: http://www.ius.edu.ba/geekfest-2014-application.

Skenirana dokumentacija se može poslati putem e-maila na adresu: geekFEST@students.ius.edu.ba, faxa na broj 033/957-105, ili dostaviti lično ili putem pošte na sljedeću adresu:

Internacionalni univerzitet u Sarajevu

(za Ljetnu školu inovatorstva GeekFest2014)

Hrasnička cesta 15

71210 Ilidža - Sarajevo

Bosna i Hercegovina

*Krajnji rok za slanje aplikacije je ponedjeljak, 14. juli 2014. godine.

  • English
  • Bosanski
  • Türkçe